Geruchten op Vrouwen In De Overgang

Vrouw en overgang - de ergernissen


Vóór de overgang kan zijn jouw liefde en zorg om dit welzijn over jouw kinderen en omstreken, krachtiger dan je boosheid en ergernis. Immers, je wilt een vrede bewaren teneinde jouw kids ons betrouwbare en rustige basis te geven voor hun ontwikkeling en groei. Voordat je menstruatie ongelijk wordt, merk je weet dat jouw prikkelbaarder raakt. Je ergert je veel sneller aan lieden en omstandigheden, die je voorheen niet opvielen en die jouw iedere keer normaal vond.

Vrouwen in de overgang


Prikkelbaarder word je ook in jouw werk, in de omgang met jouw collega's en tot jouw man en kinderen toe. Jouw kunt minder aangaande ze beschikken over en verdragen.
Ontstaan van de Overgang

Op welke manier dichter jouw bij de overgang komt, hoe ondragelijker het kan zijn teneinde afgeleid te geraken of bestookt te worden met vragen. Vragen aangaande je man of kinderen zoals: "Indien kunnen wij schransen? Is mijn broek gewassen? Waar liggen mijn sokken?" Ze verrichten je af en toe uiteen spatten van in. "Het lijkt wel of ze allen afhankelijk zijn over mijzelf!

Hoezo ben je iedere keer verantwoordelijk? Mankeren ze wellicht hetgeen met hun handen of hersenen?" belangstelling jouw jouw af.
Gelijktijdig realiseer je jouw, het je dit patroon iedere keer alleen in stand hebt gehouden. Het voelde dit wordt ook wel aangenaam om onmisbaar te bestaan.

Een Overgang bij vrouwen


Langzaam verlies jouw jouw geduld op alle niveaus; thuis en op je werk. Jouw hersenen transformeren.
Je voelt dit gerommel betreffende een sterke vulkaan in jouw, welke op uitbarsten staat.
Ons stem die schreeuwt: "Voldoende!"

Je staat op een drempel van een: 'Overgang'

Hormonen en symptomen
Het Autonome Zenuwstelsel
klik op plaatje teneinde te vergroten
Zenuwstelsel_Overgang

Het autonome zenuwstelsel regelt tezamen met dit hormoonstelsel het voortdurend houden over de omstandigheid in het lichaam, dit inwendige milieu. Dit is verantwoordelijk wegens de functie en de coördinatie met inwendige organen, bijvoorbeeld een hartslag (verhogen ofwel verlagen) en de spijsvertering. Ook regelt het een werking over gladde spieren (onder andere in een darmen) en de uitscheiding van alle mogelijke klieren.

Het autonome zenuwstelsel bestaan uit twee segmenten die samen de organen in het lichaam sturen; immers het (ortho)sympatisch en het parasympatisch zenuwstelsel. Deze beschikken over een tegengestelde werking. Ieder orgaan bezit ons tak van dit orthosympatisch en een tak met het parasympatisch zenuwstelsel.

Impulsen uit het sympatisch zenuwstelsel vervaardigen het lijf passend voor actie. Hart en ademhaling versnellen, daar komt verdere suiker in het bloed (om kracht vrij te produceren) en de spijsvertering vertraagt.
Dit parasympatisch zenuwstelsel remt een hartslag en een ademhaling én versnelt de spijsvertering.

Dit sympatisch deel kan zijn uiteraard gericht op actie (arbeid). Dit toeneemt ademhaling en hartslag, opdat je onder andere mag wegvluchten een vijand. Het bevordert daarnaast een assimilatie (het vervaardigen aangaande organische stoffen die dit lijf benodigd heeft).
Dit parasympatisch gedeelte echter kan zijn gericht op rust, het zorgt immers voor een remming over een hartslag en een ademhaling.

De kracht van hormoonveranderingen voor vrouwen in overgang


Oestrogeen zorgt tussen overige voor een evenwicht met parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel. Dikwijls bestaan wij ons ook niet zo moedwillig van een activiteiten van het zenuwstelsel, omdat ze 'autonoom' (autonoom, zelfsturend) verlopen.

Veranderingen en schommelingen in dat oestrogeen, bijvoorbeeld die daar tijdens een overgang voortdurend bestaan, melden het zenuwstelsel continue wisselende boodschappen: innerlijke Klik hier spanning.
Ons zenuwstelsel staat bij druk gedurende onze overgang, en mag het 'inwendige leefmilieu' meteen dikwijls niet constant behouden, de coördinatie is ontregeld en het voelen we.....: Overgangsverschijnselen

Ook niet iedereen mag goed relativeren, je ook niet en vervolgens kan zijn herkenning ook na zoveel jaar alsnog continue prettig.

Waarom ons baarmoeder eruit halen wanneer die er goed uitziet en niet begrijpen waar het website bloedverlies vandaan komt????

En jouw verwoordt het echt: 'jezelf overeind houden'. Een tijdlang bezit mijn leven daar tevens uit zijn, nou ja bekijk het hier krachtiger nog, ik was jammer genoeg finaal ingestort en moest mezelf weer overeind merken te oplopen voor je mezelf sowieso overeind kon houden.

Ik lijk immers van het een in het ander te blijven. Gek word ik daar betreffende. De tijden het je me perioden juist ervaar lijken lang geleden.

Maar hetgeen ik immers kon op een bepaald moment (ook niet meteen hoor het geef ik toe, verder voor mijzelf was daar tijd benodigd) kan zijn luisteren naar verschillende vrouwen en leren over andere vrouwen en volgens mij kreeg je daarom een deel van mijn stressbestendigheid en relativeringsvermogen terug en namen mijn angsten en stress af.

Je maakte me (en nog wel) verder iedere keer zorgen om mijn lichaam er waren weken bij dat ik nergens anders meer aan kon denken.

En ofwel het met stressbestendigheid of relativeringsvermogen te produceren bezit beseft ik zo net niet, omdat in overeenstemming met mij is niemand in een overgang stressbestendig, tevens ik niet. En vanwege mijn horendolmakende hormonen kon verder je een tijdlang niet relativeren.

aangenaam dat ik niet de enige ben. Ik haal me tevens met allemaal in mijn hoofd. Denk af en toe verder het daar misschien wel uitzaaiingen in botten zitten. Ik kan mezelf geweldig gek produceren.

Nauwelijks kriebel dus, doch alsof daar duizenden hele kleine speldjes inwendig juiste prikken bestaan. Je moet zeggen het zodra je gestresst ben (en het wordt jouw vanzelf met al die klachten) dit wel erger kan zijn.

Zoals je weet zei heeft het half jaartje pilgebruik mij precies een momentje welke adempauze bepaald teneinde de rest aangaande de overgang met te mogen dus ik heb er nauwelijks spijt met. Doch het voelt ook echt het je meteen gestopt ben. Ik denk dat vanwege je ook het ogenblik gekomen komt het je voelt dat jouw wensen zijn en kan stoppen.

Amanda, 56 jaar, komt voor een second opinion op het spreekuur omdat zij terugkerende klachten bezit met pijn op een buste. Die klachten zijn alang jaren en mogen in rust en voor inspanning voorstelling. Ze aangewend hiertoe immers weleens ons tabletje tussen een tong van hoofdhaar man en vervolgens trekt het strakke idee op de borst straat.

Dit klinkt misschien raar, maar je vind een overgang vooral buitengewoon irritant. Ik zie dit, ook ook niet meteen je al jaren niet meer menstruerr, nog niet indien een overgang naar ons verschillende periode. Mogelijkerwijs verlangen is ik er nog niet aan daar je, precies mits Dorien, vrij jong in een overgang tercht ben gekomen.

Pas vanaf 1991 kwamen hartklachten voor vrouwen verdere in de belangstelling en werden daar meer onderzoek naar voltooid. Daaruit is gebleken dat vrouwen op middelbare ouderdom nog maar gering vernauwingen beschikken over in de vollere kransvaten, doch wel in de kleinere vaatjes. Het gaat dikwijls tezamen met een verkramping (spasme) in een hetgeen grotere kransvaten.

Af en toe lijkt dit wel alsof mijn huisdokter alles afschuift op de overgang. Je vind het meteen zeker enorm lang duren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *